banner_kontakt
banner_ric
REDAH_web_270
banner_polj_ba_copy
banner_minpolj_rs1
banner_minpolj_ba
Najava stručnih predavanja za poljoprivrednike za maj/svibanj 2013
Ured za koordinaciju projekata-PCU, pri Federalnom ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, a u okviru Projekta poboljšanja životnih uvjeta na selu, zajedno s ECON-om (Mreža za ekonomsku suradnju) iz Sarajeva i Regionalnom razvojnom agencijom za Hercegovinu-REDAH, organizira seriju predavanja.
Pozivamo zainteresovane poljoprivredne proizvođače da prisustvuju ovim predavanjima.

 
Treći nacionalni sastanak FOCUS-BALKANS projekta

U cilju upoznavanja svih zainteresiranih subjekata sa aktivnostima Focus-Balkans projekta i uspostavljanja suradnje, agencija za ekonomski razvoj Hercegovine REDAH, organizira Treći nacionani sastanak FOCUS-BALKANS projekta, sa nazivom Tržište voća u BiH - stanje i perspektive iz ugla potrošača. Osnovna tema sastanka je tržište voća u BiH, sa osvrtom na stanje tržišta u zemljama zapadnog Balkana.
Osnovni cilj sastanka je definiranje problema i perspektiva za razvoj potrošnje i tržišta voća u BiH, na osnovu ostvarenih rezultata i stavova različitih faktora (institucija i pojedinaca) koji utječu na percepciju potrošnje hrane, kao i predstavljanje rezultata do kojih se došlo u dosadašnjem dijelu realizacije projekta.


 
Najava predavanja 26.04.10.-28.04.10. - Redah CRRP

Poštovani,

Obaviještavamo vas da REDAH-ov Centar za ruralni razvoj i poljoprivredu (CRRP) nastavlja sa  stručnim terenskim predavanjima.
Predavanja pokrivaju period od 26.04.2010.godine do 28.04.2010. godine. Za svaki tjedan ćemo unaprijed oglašavati raspored predavanja sa mjestom i vremenom održavanja, te temama  i predavačima. Predavanja pokrivaju oblast voćarstva.


 
Najava predavanja 19.04.10.-23.04.10. - Redah CRRP

Poštovani,

Obaviještavamo vas da REDAH-ov Centar za ruralni razvoj i poljoprivredu (CRRP) nastavlja sa  stručnim terenskim predavanjima.
Predavanja pokrivaju period od 19.04.2010.godine do 23.04.2010. godine. Za svaki tjedan ćemo unaprijed oglašavati raspored predavanja sa mjestom i vremenom održavanja, te temama  i predavačima. Predavanja pokrivaju oblast povrtlarstva, vinogradarstva i pčelarstva.


 
REDAH i CRRP partneri u provedbi projekta u sklopu TEMPUS IV

Projekt „Sirenje ruralne mreže Zapadnog Balkana" u kojem je REDAH, preko svog Centra za ruralni razvoj i poljoprivredu CRRP partner, je odobren i uskoro će početi provedba projekta kroz reformu nastave (WBREN,Western Balkan Rural Extesion Network through Curriculum Reform).


Natječaj REDAH-a za radno mjesto PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 08 Lipanj 2009 13:00

natjecajNa temelju članaka 23 i 27 Statuta Udruženja za ekonomski razvoj Hercegovine - REDAH, te u svrhu provedbe projekta „Centar za ruralni razvoj i poljoprivredu", koji provodi REDAH, a financira Španjolska agencija za međunarodnu suradnju AECID, REDAH raspisuje NATJEČAJ za sljedeće radno mjesto:
1. Volonter na projektu „Centar za ruralni razvoj i poljoprivredu" Save

 

Svrha ovog projekta je poboljšanje razine ruralnog i poljoprivrednog razvoja u hercegovačkoj regiji kroz potenciranje konkurentnosti agrarnog sektora u Hercegovini, jačanje veza između proizvođača, prerađivača, kupaca i potrošača u regiji, obuku i specijalizirano osposobljavanje proizvođača i osoblja u institucijama i druge aktivnosti koje će služiti poboljšanju agrarnog sektora, jačanju njegove konkurentnosti i povećanju njegove produktivnosti što će pospješiti integralni razvoj ove regije.

1. Volonter na projektu „Centar za ruralni razvoj i poljoprivredu"
Opis poslova: Volonter na projektu osiguravati će svakodnevnu administrativnu, profesionalnu, tehničku i operativnu potporu aktivnostima projekta, te zajedno s voditeljem projekta, stručnim suradnicima osigurati kvalitetnu provedbu projekta. Pomoćnik je neposredno odgovoran voditelju projekta.
Posebni uvjeti: da se nalazi u evidenciji Zavoda za zapošljavanje, minimalno visoka stručna sprema (VII  stupanj) odlično poznavanje engleskog jezika u pismu i govoru, odlično poznavanje rada na računaru,  dobre komunikacijske sposobnosti, posjedovanje vozačke dozvole ''B'' kategorije.
Broj izvršitelja: 1 (jedan).

Potrebni dokumenti (Dokumenti moraju biti originali ili ovjerene kopije):
- dokaz o odgovarajućoj stručnoj spremi;
- kopija vozačke dozvole;
- Potvrda o evidenciji Zavoda za zapošljavanje;
- Dokaz o nepostojanju radnog staža.

Prijave dostaviti na sljedeću adresu poštom ili osobno:

REDAH,
Bulevar narodne revolucije br. 17,
88000 Mostar

najkasnije do petka 12.06.2009. godine, uz naznaku „Prijava na natječaj".
Nepotpune i nepravodobne prijave se neće uzeti u razmatranje. Samo oni kandidati koji uđu u uži izbor biti će kontaktirani radi obavljanja razgovora.

 

 

natjecaj